Generation Pep är ett initiativ under Kronprinsessparets Stiftelse, startat av Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel....
I morgon startar vi Kunskapsdagarna med en livesändning av Elin Röös föreläsning Hållbar livsmedelsförsörjning –...
Jenny, mer känd som Surtanten, är expert på fermentering – en konserveringsmetod där snälla bakterier skapar syra...
En sidesallad, tre varmrätter och en dessert. På en begränsad tid ska fyra lag tillaga en måltid för 100 personer, inför...
Liksom förra året hålls en nationell tävling i samband med MAT2025. Den här gången är det dags för fyra lag att mötas...
Tänk dig en framtid där varje måltid inte bara mättar – utan också stärker vår gemensamma beredskap. Där hälsosamma...
Hur ställer vi om till ett livsmedelssystem som möter både dagens akuta utmaningar och framtidens krav?
Växjö och mat är en fin kombination. I september är Växjö återigen värdstad för en nationell tävling, nämligen...
På torsdag den 19 september fylls Konserthuset med över 200 mathantverkare från hela landet som tävlar i över 50 klasser...
Varannan tugga vi äter är importerad, enligt Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Men vad händer om det skulle bli kris eller...