Stensåkra Charkuteri & Deli

Vi på Stensåkra gör riktig korv med äkta smak. Vi använder bara råvaror av högsta kvalité och blandar inte i en enda onödig tillsats. Inga konstgjorda smakförstärkare. Den viktigaste ingrediensen i god korv är stolthet. Vi tillverkar våra korvar i Småland av närproducerat kött som vi hämtar hos ett slakteri som vi samarbetar med. Alla våra korvar utom isterbandet som innehåller korngryn, är helt fria från gluten, soja, laktos och ägg. Korv ska bara innehålla beprövade och äkta råvaror. Har korven skinn är det äkta fjälster, inget annat.

Vi anser att hög svensk kötthalt vittnar om bra produkter. Vi vill att man med trygghet ska veta att det är bra, mättande och smakrika korvar. Man ska kunna äta en korv till middagen lika väl som en köttbit, det ska vara lika mättande och smakrikt och man ska känna att det är ett lika bra alternativ, om inte ett bättre alternativ. Köttet är det centrala i alla våra produkter, det är köttet vi använder som ”förmedlare” för våra olika smaker. 
Vi gör korv på riktigt!

För oss är det självklart att en korv ska innehålla det bästa, tillverkas i lugn och ro och behandlas med kärlek. Annars smakar den ju inte som korv ska. På Stensåkra vet vi sedan länge att korv är bra mat till både fritid, vardag och fest. Därför gör vi många olika sorters korvar som passar till olika tillfällen, för hela familjen. 
Äkta smaker, närproducerat kött och många korvar att välja mellan.
Det är sunt korvförnuft från Småland!

www.stensakra.se

Hem
x