15. Estvalls Bageri

”Vi brukar säga att vi är det lilla bageriet med de stora resurserna som arbetar med välgödda magar och muskulösa händer”.

Här mixas traditionella recept med nya för att få en varierad och god mix av allt. Handarbetade bröd och bakverk. Rågkringlor med mjölk från lokal mjölkproducent, stenugnsbakade handdrivna grova bröd, kakor som bara finns hos oss så som Mardrömmar, Runekakor & Maxkakor.

Estvalls är ett litet bageri som värnar om alla. Vi bakar något som passar alla magar där vi i största möjliga mån försöker att använda det vi kan odla själva under säsong eller det som finns i vår trakt. Mjölken till våra kringlor hämtar vi från producent i byn. Vi har brett utbud av produkter bakade utan mjölk och utan tillsatt gluten, men våra populäraste produkter är Grovrund, Rågkringlor samt Desireebulle.

Du hittar Estvalls i centrala Moheda eller i din närbutik.

Bageriet Estvalls grundades av Åke och Signe Estvall 1937 och har varit med om en fantastisk framfart. År 2011 tog Marica Lundberg över. Estvalls Bageri har fortsatt med de gamla recepten men också tillfört ny inspiration i form av nya bakverk, nya smaker och nytt sortiment.

Det finns parkering vid sidan av bageriet och framför samt ramp in till bageriet och bred dörr till toaletten. Barnvagn rekommenderas stanna utanför.

Läs mer om Estvalls Bageri på webbplatsen.

Följ Estvalls Bageri på Facebook och på Instagram.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.