2. Amazing Farm & Inredning

Amazing Farm & Inredning. är en kringresande gårdsbutik. Vi bor och har vår tillverkning i den lantliga byn Lekaryd utanför Alvesta. Här är det Livat på landet med en massa matglädje och många spännande inredningsgrejer till ditt boende.

Vi har egen chokladtillverkning av våra godaste tryfflar och mycket andra godsaker också! Vår choklad är av högsta kvaliteten. Chokladråvaran är alltid ekologisk. Försvinnande galet goda. Vi säljer också våra vackraste present förpackningar. Helt nya för säsongen är våra randiga fina chokladaskar. Vi har såklart provsmakning.

I vårt sortiment kan ni också handla våra goda och mycket omtyckta tesorter som Kvällsromantik, Bakom Lagårn och Kaktuste. Nytt för i år är att ni också kan handla lite Havtornsprodukter. Så nyttigt och gott! Äppelmust finns också hos oss.

Nu hittar ni snygga inredningsgrejer hos oss. Det pysslas och grejas. Nu har tant Judiths matta kommit på plats. Nytt och gammalt i en salig härlig mix. Lite salt och lite sött. Lagom till Matrundan ska vi öppna upp.

Ni träffar oss i vanliga fall på olika matmässor och marknader. Vi finns bland annat med på flertalet Julmässor, men i år blir det lite annorlunda.

Vi håller självklart avstånd. Vi är rädda om varandra. Så vi släpper bara in fem personer i taget för att ni ska känna er trygga och kunna kika i lugn och ro.

Parkeringsplatser finns nära. Inga trappsteg in. Jämnt underlag. Inga toaletter.

Följ Amazing Farm & Inredning på Facebook och Instagram

Läs mer om Amazing Farm & Inrednings på webbplatsen.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.