”From farm to fork” – ny spännande och hållbar mat från havet

Plats:

Tidpunkt: 2018-09-08 11:00 - 12:30

Föreläsare: Kristina ”Snuttan” Sundell och Sofia B. Olsson

År 2050 beräknas vi vara över 9 och en halv miljard människor på jorden – hur skall vi kunna producera god och näringsriktigt mat till alla?

”Sjömat” är både näringsriktig och god mat som går att odla med nya hållbara tekniker. Faktum är att vattenbruket är den snabbast växande livsmedelssektor i världen. Snuttan, Sofia och vänner samtalar om marint vattenbruk, om hur och vad vi kan odla hållbart i havet och om hur vi kan tillaga och presentera det på bästa sätt. Vad finns det för nya spännande arter och produkter som vi kan odla och laga? Kom och var med och prata och smaka – på vårt seminarium ”From farm to fork”.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Om föreläsaren

Kristina ”Snuttan” Sundell, SWEMARC, Nationellt centrum för marin vattenbruksforskning, Göteborgs Universitet och Sofia B. Olsson Restaurang vRÅ, Clarion Post Hotell, Göteborg

Hem
x