Att vända överskott till en möjlighet – hur vi på ResQ club gör revolution

Plats:

Tidpunkt: 2018-09-09 11:30 - 12:30

Föreläsare: Anna-Lotta Svensson, ResQ Club

ResQ Club startades i Finland januari 2016 och nu knappt ett år senare har tjänsten lanserats i 6 länder.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Om föreläsaren

ResQ Club jobbar för kampen mot matsvinnet genom att ta tillvara bra mat till ett bättre pris från restauranger, caféer och bagerier. ResQ Club finns för närvarande i 20 städer i Sverige och finns i 6 länder världen över; från Finland till Nederländerna och Tyskland. ResQ Club lanserades i januari 2016 och har sedan dess lyckats rädda över 225 000 portioner mat tillsammans med 150 000 registrerade användare. Målet är att halvera Europas matsvinn från restaurang- och hotellsektorn till år 2030.

Hem
x