valkommen seminarier

Seminarier

Under två dagar i september skapar vi en nationell mötesplats i Växjö där du kan uppleva, smaka, sprida och få kunskap, inspirera och inspireras och skapa debatt om mat utifrån hållbarhetsperspektiv, folkhälsoperspektiv och måltiden som helhet.

Seminarier och föreläsningar är en viktig del av MAT, för att öka kunskapen kring matens betydelse ur flera perspektiv. Seminarierna riktas både till branschfolk – alla de som på något sätt arbetar med mat, vare sig det är i offentlig eller privat verksamhet – och en allmänhet som har ett intresse av mat, folkhälsa och hållbarhet. Alla seminarier är kostnadsfria för besökarna. Välkommen att anmäla dig!

Under MAT2016 genomfördes ett 50-tal seminarier med sammanlagt 2200 anmälningar.

Vill du medverka som seminariearrangör under MAT2017 8-9 september?

Klicka på denna länk och fyll i din intresseanmälan

Projektledare seminarieprogram
Erika Lagergren, , 0767-20 77 53
Linda Carlsson, , 0470-58 30 80

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ekokockarna är tillbaka 2017

Glada nyheter! Tre nationella tävlingar avgörs i Växjö under MAT2017. Årets Ekokock och Framtidens bagare ska utses även i år och dessutom kommer riksfinalen i Unga ekokockar tillbaka med sin riksfinal.

Snart får vi veta hur det går för Jordgubbis

Den 28-29 mars arrangeras Det god Skiftet på Forum Nyköping och då ska de tre riksvinnarna i innovationstävligen Matverk prisas. Det småländska bidraget är Jordbubbis från Berga Bruk som enligt juryn är ”en nyttig läsk för barn och vuxna med smak av småländsk sommar”.

Hem
x