Seminarier

MAT är en nationell mötesplats där du kan uppleva, smaka, sprida och få kunskap, inspirera och inspireras och skapa debatt om mat utifrån hållbarhetsperspektiv, folkhälsoperspektiv och måltiden som helhet. Seminarier och föreläsningar har alltid varit en viktig del av MAT, för att öka kunskapen kring matens betydelse ur flera perspektiv.

Till seminarieprogrammet bjuder vi in organisationer och företag som vill vara med och skapa en mötesplats för att lyfta Sverige som matland och samtidigt öka kunskapen kring matens betydelse. Med seminarierna når vi branschfolk  i offentlig och privat verksamhet – men även allmänhet med ett personligt intresse av mat, folkhälsa och hållbarhet. Under MAT2019 hade vi över rekordstort antal seminariebesök under en helg med över 2000 besök. Till följd av Coronapandemin publicerades under hösten 2020 flera digitala föreläsningar och kurser.

Vill du arrangera ett seminarium under MAT2021?
Vi erbjuder dig/din organisation/företag att vara en del av seminarieprogrammet under MAT2021. Detta innebär att du eller någon du anlitar håller en eller flera seminarieföreläsningar som berör mat ur perspektiven hållbarhet, folkhälsa och/eller måltiden som helhet och upplevelse. Seminarierna är kostnadsfria för besökarna. Vi erbjuder fri lokal för ditt seminarium samt sköter all administration kring anmälan/deltagare.

Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret här eller kontakta . Vänligen skicka in ditt/dina seminarier senast den 31 maj.

_________________________________________________

Kontakt

För frågor angående seminarier, kontakta projektledare Karin Malm

E-post:
Telefon: 0470-73 32 75