ny-Sommar-3-1096x396

Restaurang tre gårdar med vänner

Restaurangkoncept i mattältet består av flera olika aktörer.

Restaurang tre gårdar med vänner presenterar en småländsk matupplevelse från lokala råvaror komponerad av Speceriets kökschef Erik Eriksson och varsamt tillagad av vännerna på Speceriet. Till sin hjälp har de även de duktiga eleverna på Ryssbygymnasiet.

Speceriet ligger på Östermalm i Stockholm och är  Gastrologiks bakficka och rankad som Sveriges tredje bästa restaurang i White Guide.

För att skapa en skön stämning kommer det även att serveras i kristallglas från Kosta och i en inredning från hantverkarna på Lövsjö Loghouse.

De tre gårdar som står bakom är: Skärshult gård, Engaholms gård och Sjöatorps gård.

Öppet:

Fredag 11-20

Lördag 10-16

Detta var vårt restaurangkoncept 2017. Vi återkommer med mer info när det gäller MAT2018.

Besökarna mycket nöjda med MAT2017 

På frågan om vad besökarna tycker om MAT i sin helhet ges snittbetyget 9 av 10 möjliga. 90 procent av de som svarat ger MAT 8 eller högre i betyg. Detta visar en undersökning som Research One har gjort genom att intervjua ett par hundra slumpmässigt utvalda som besökte mattältet på Stortorget.

Rekordförsäljning i tältet och slutsålt i Matsvinnköket

MAT2017 har i år befäst sin ställning som Sveriges viktigaste matevent. Även i år besökte ca 50 000 eventet och för utställarna i mattältet blev det rekordförsäljning.
-Vi har varit här flera år men aldrig haft sådant tryck tidigare, säger Jean-Luc Martin från företaget  JJ´s cookie dough.

Hem
x