Planering för MAT2020 är igång

MAT2019 blev ett framgångsrikt evenemang med flera rekord. Det blev bland annat ett besöksrekord på seminarierna. Nu är förberedelserna igång för MAT2020 som arrangeras den 11-12 september 2020. 

Matmarknaden på Stortorget
Den populära matmarknaden på Stortorget lockar varje år över 50 000 besökare och är den största i landet när det gäller småskaligt producerad och närproducerad mat. Fler än 100 matproducenter och mathantverkare från framförallt Småland säljer sina produkter i tältet där det är ett högt tryck om platserna.

– Förra året tog platserna för utställarna slut på mindre än en vecka och det förväntas att bli fullbokat lika snabbt i år, säger projektledare för matmarknaden Calle Sand.

Är du intresserad av att vara utställare på matmarknaden 2020? Håll då utkik på webben, anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier. Där kommer vi att kommunicera när anmälan öppnas, vilket beräknas ske i slutet av januari 2020.

Seminarier och kringaktiviteter
Även anmälan för seminarieprogrammet öppnar inom kort. MAT erbjuder organisationer och företag att vara en del av det välbesökta seminarieprogrammet. Detta innebär att du eller någon du anlitar håller seminarieföreläsningar som berör mat ur hållbarhetsperspektiv, folkhälsoperspektiv eller måltiden som helhet och upplevelse. För frågor angående seminarier, vänligen kontakta Karin Malm, .

Är ditt företag eller organisation intresserad av att medverka under MAT i någon annan form? Skriv då några rader till oss och berätta vad ni vill göra så vidare det överensstämmer med syftet för projektet MAT. Vi är alltid öppna för olika programförslag och att utveckla MAT som evenemang. Du når oss lättast på .