Kändiskocken Leif Mannerström kommer till MAT2017

Leif Mannerström, mästerkock och domare i olika kocktävlingar mm, kommer till MAT2017 för att delta i ett seminarium om äldremat. 

leif3Det kommer att vara ett samtal med Eskil Erlandsson (C), tidigare jordbruks- landsbygdsminister. Seminariet kommer att handla om förbättrings- och kvalitetsutveckling inom mat och måltider för äldre.

– Det är roligt att den populära kändiskocken Leif Mannerström väljer att besöka MAT2017 i Växjö, och att han dessutom drar uppmärksamhet till ett så viktigt ämne, säger Erika Lagergren, projektledare för seminarierna.

Leif Mannerström har under en längre tid fört en kamp för att maten ska förbättras på Sveriges äldreboenden. För ett tag sedan tog han strid för att äldre ska få minst lika bra mat som svenska fångar med uttalandet “äldre förtjänar lika bra mat som mördare”

Välkommen till detta intressanta seminarium på Konserthuset lördagen den 9 september kl 13.00-14.00. Anmäl dig här! 

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.