Anmälan till MAT Kunskapsbuffé är nu öppen!

Nu lanseras MAT:s Kunskapsbuffé – 14 kostnadsfria digitala föreläsningar, där en ny föreläsning släpps varje vecka från 1 september till 1 december. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för att ta del av hela buffén av kunskap som kommer under hösten.

Bakgrund

Vanligtvis riktar sig seminarieprogrammet till såväl branschfolk som till en intresserad allmänhet. Men just producenterna har ofta svårt att ta del av all den kunskap som presenteras på MAT, eftersom man är upptagen med sin försäljning i det stora MAT-tältet. Därför riktar sig nu samtliga föreläsningar till dig som producerar, förädlar, bedriver lantbruk eller funderar på att starta livsmedelsföretag. Kanske har du en gårdsbutik, restaurang eller café? Med all säkerhet hittar du något som känns intressant för dig på MAT Kunskapsbuffé.

Axplock av föreläsningar

Alla seminarier är kostnadsfria och flertalet kommer ligga kvar att titta på när det passar dig. Du kommer kunna välja och vraka mellan olika teman och komma tillbaka och titta igen – en buffé av kunskap att ta del av, helt enkelt. Programmet uppdateras löpande, läs mer under fliken ”Kunskapsbuffé”. Här är några av de föreläsningar du kan ta del av under hösten:

1 september – Att skapa attraktiva måltidsupplevelser. Frida Wallén och Lisa Lemke
15 september – Hur blir man mathantverkare? Såhär kan Eldrimner hjälpa dig. Anna Berglund och Elisabeth Erikson.
22 september – Regenerativt jordbruk och storskaligt naturbete. Märta Jansdotter och Bengt Svensson
29 september – Supermat från Småland. Anna K Sjögren och Anna Blücher
6 oktober – Vilthanteringskurs. Pär-Ola Andersson
24 november – Baljväxter som klimatsmart framtidsgröda. Pernilla Tidåker

Anmälan

För att få tillgång till alla föreläsningar behöver du anmäla dig via ett formulär här: https://forms.gle/tE3bsYnHV5u9XBMd9

Du kommer sedan få ett mail med mer instruktioner om hur du får tillgång till hela Kunskapsbuffén.