Kändiskocken Leif Mannerström kommer till MAT2017

Leif Mannerström, mästerkock och domare i olika kocktävlingar mm, kommer till MAT2017 för att delta i ett seminarium om äldremat. 

leif3Det kommer att vara ett samtal med Eskil Erlandsson (C), tidigare jordbruks- landsbygdsminister. Seminariet kommer att handla om förbättrings- och kvalitetsutveckling inom mat och måltider för äldre.

– Det är roligt att den populära kändiskocken Leif Mannerström väljer att besöka MAT2017 i Växjö, och att han dessutom drar uppmärksamhet till ett så viktigt ämne, säger Erika Lagergren, projektledare för seminarierna.

Leif Mannerström har under en längre tid fört en kamp för att maten ska förbättras på Sveriges äldreboenden. För ett tag sedan tog han strid för att äldre ska få minst lika bra mat som svenska fångar med uttalandet ”äldre förtjänar lika bra mat som mördare”

Välkommen till detta intressanta seminarium på Konserthuset lördagen den 9 september kl 13.00-14.00. Anmäl dig här! 

Besökarna mycket nöjda med MAT2017 

På frågan om vad besökarna tycker om MAT i sin helhet ges snittbetyget 9 av 10 möjliga. 90 procent av de som svarat ger MAT 8 eller högre i betyg. Detta visar en undersökning som Research One har gjort genom att intervjua ett par hundra slumpmässigt utvalda som besökte mattältet på Stortorget.

Rekordförsäljning i tältet och slutsålt i Matsvinnköket

MAT2017 har i år befäst sin ställning som Sveriges viktigaste matevent. Även i år besökte ca 50 000 eventet och för utställarna i mattältet blev det rekordförsäljning.
-Vi har varit här flera år men aldrig haft sådant tryck tidigare, säger Jean-Luc Martin från företaget  JJ´s cookie dough.

Hem
x